• Snelle orderafhandeling
  • Verzending via DPD of PostNL
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • info@mintsneakers.nl
  • Snelle orderafhandeling
  • Verzending via DPD of PostNL
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • info@mintsneakers.nl

About us

Mint Sneakers is een online reseller gespecialiseerd in de Nike Air Max 1 en staat sinds 2020 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In oktober van dat jaar kwam onze webshop online.

Hoe is Mint Sneakers begonnen?

Jaren geleden viel mijn oog op een paar sneakers terwijl dit even niet zo lekker uitkwam. In plaats van de sneakers aan mij voorbij te laten gaan besloot ik niet één, maar meerdere paartjes te bestellen met de intentie deze door te verkopen en hiermee mijn eigen paar als het ware terug te verdienen. Dit lukte vrij aardig en van het een kwam het ander. Mijn sneakerverzameling ging van vijf naar vijftig paar, totdat vrijwel alle kastruimte gevuld was met de welbekende rode dozen. Zo kwam ik op het punt dat ik onder de naam Mint Sneakers een webshop startte.

Wat mag je van Mint Sneakers verwachten?

Allereerst wil ik benadrukken dat iedere bestelling oprecht gewaardeerd wordt vanwege het getoonde vertrouwen.

Voor wat betreft de sneakers die wij aanbieden doen wij ons uiterste best de lat zo hoog mogelijk te leggen. Dit houdt in dat ieder paartje wordt gecontroleerd op fabrieksfoutjes (flaws) voordat wij hier onze naam aan verbinden. Hoewel massaproductie en perfecte afwerking niet hand in hand gaan, durven wij gerust te stellen dat de quality check van Mint Sneakers kritischer is dan die van retailers. Mede hierdoor hebben wij een zeer laag percentage retouren. Het is onze prioriteit om orders zo spoedig mogelijk af te handelen zodat jij je verse sneakers zo snel mogelijk in huis hebt. Wanneer je op maandag t/m zaterdag voor 16:00 uur bestelt dan gaan ze in 99% van de gevallen dezelfde dag nog met de post mee.

Hoewel Mint Sneakers geen fysieke winkel of showroom heeft is het mogelijk een afspraak te maken om de sneakers die je op het oog hebt zelf te beoordelen en/of passen. Wil je meer informatie over een specifiek paartje of heb je een meer algemene vraag? Neem in dat geval ook gerust contact op per mail, telefonisch of via een berichtje op Instagram.

Mitchell

Mint Sneakers